fbpx

Voorzorgsmaatregelen

Er is niets dat we liever doen dan film vertonen en we zijn dan ook blij dat we jullie kunnen blijven ontvangen in de cinema! Vergeet even al je zorgen tijdens de film, maar hou wel rekening met onze huisregels. Wij zorgen voor ventilatie van de zalen en laten voldoende tijd tussen vertoningen. Zo kruisen jullie zo min mogelijk andere bezoekers. Samen maken we het cinemabezoek voor iedereen aangenaam. Tot snel in de cinema!

Veelgestelde vragen

  • Ik kocht een tienrittenkaart of kreeg/gaf cinematickets als cadeau. Wordt de geldigheid daarvan verlengd?

We hebben de geldigheid van alle geldige tienrittenkaarten en cadeaubonnen verlengd met de periode van sluiting. Wil je weten hoe lang jouw bon nog exact geldig is, stuur ons dan gerust een mail en wij helpen graag verder. 

  • Kan ik met mijn tienrittenkaart of cadeaubon een online ticket bestellen?

Dat kan zeker. Onze tienrittenkaarten en de cadeaubonnen hebben een unieke code die kan ingewisseld worden voor een filmticket. Daarvoor klikt u in de webshop op tienrittenkaart of cadeaubon en vervolgens geeft u de code in om de pas te identificeren.

  • Ik kon mijn stoel en rij niet kiezen dus nu is er een plaats toegewezen. Kan ik nog veranderen van plaats?

In dat geval vragen wij u om ons telefonisch of via e-mail te contacteren. Daarin moet de volgende informatie staan: de keuze van film, het moment van vertoning, de code die op het ticket vermeld staat én de gewenste plaats in de zaal. Dan passen we de tickets aan en sturen ze op via mail.  

  • Kan ik naast personen uit mijn eigen bubbel zitten?

Dat kan zeker. Wij verkopen enkele zitjes en duo-zitjes. Kom je met meer dan twee, dan zal je moeten opsplitsen.

  • Mogen mijn kinderen naast mij zitten?

Voor familievertoningen hanteren we een ander zaalplan waarbij we ook plaatsen per drie en per vier verkopen