fbpx

Christopher Nolans OPPENHEIMER op 35mm

Breedbeeldliefhebber Nolan is al jaren een voorvechter van pellicule, daarom zijn we verheugd om de film op 35mm te tonen. Één van de formaten die de regisseur verkiest, naast IMAX en 70mm. Wereldwijd zijn er 80 prints van de film op 35mm beschikbaar.

OPPENHEIMER loopt vanaf 19 juli in de Belgische zalen. De voorverkoop voor deze unieke vertoningen start vandaag. Tickets kan je bestellen via deze link.

Speciaal voor deze release hebben we delen van de Kinoton FP30 D van zustercinema Cartoon’s gehermonteerd en de ontbrekende stukken bij elkaar gezocht in Europa om de film in optimale omstandigheden te projecteren.

OPPENHEIMER, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een
epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.