fbpx

Tickets & info

Online verkoop

Koop bij voorkeur je filmtickets online. Zo ben je ook zeker van je plaats. Klik op de titel van je film en kies je uur. Tot een kwartier voor aanvang van de film kun je tickets bestellen. Betalen kan met Maestro, VISA of Mastercard en er zijn geen extra kosten verbonden aan online ticketverkoop. Download je ticket op je smartphone of druk ze thuis af zodat je niet meer langs de ticketbalie hoeft.

Verkoop aan de kassa

Koop je je tickets in de cinema, betaal dan zo veel mogelijk met bankkaart. De kassa opent een halfuur voor aanvang van de film. 

Cultuurcheques

Je kan je ticket ook betalen met de Cultuurcheques van Sodexo of Edenred. Deze zijn alleen aan de kassa in te wisselen.

Ticketprijzen

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Tienrittenkaart: € 85

Deze kaart geeft je 10 toegangtickets voor films naar keuze. Je kunt ze kopen aan de ticketbalie of online. Met de code op de kaart kun je ook online tickets kopen. Enkel geldig op filmvertoningen met een standaard ticketprijs.

De tienrittenkaart is 6 maanden geldig. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook gebruiken voor familie en vrienden. Bovendien is deze kaart ook geldig in onze bioscopen in Brugge, Mechelen en in Cinema Cartoon’s.

Cadeaubon: € 12

De Lumière-cadeaubon is te koop aan de ticketbalie of online. Deze kan voor elke voorstelling, op elke dag, en in elke Lumière-bioscoop ingewisseld worden. De cadeaubon is 1 jaar geldig.