fbpx

Tickets & info

Online verkoop

Koop bij voorkeur je filmtickets online. Zo ben je ook zeker van je plaats. Klik op de titel van je film en kies je uur. Tot een kwartier voor aanvang van de film kun je tickets bestellen. Betalen kan met Maestro, VISA of Mastercard en er zijn geen extra kosten verbonden aan online ticketverkoop. Download je ticket op je smartphone of druk ze thuis af zodat je niet meer langs de ticketbalie hoeft.

Verkoop aan de kassa

Koop je je tickets in de cinema, betaal dan zo veel mogelijk met bankkaart. De kassa opent een halfuur voor aanvang van de film. 

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Aan de kassa kun je cadeaubonnen kopen ter waarde van een standaardkaartje van €10. De bonnen kunnen tegen elke film op eender welke dag ingewisseld worden. De bonnen kunnen online gebruikt worden en zijn één jaar geldig.

Ook de tienrittenkaarten zijn natuurlijk een erg leuk cadeau voor de echte cinefiel. Voor €80 koopt u een pas waarmee de gelukkige 10 keer naar de film kan komen. Deze pas kan hij/zij/die ook gebruiken voor vrienden of familie. Bovendien is de pas ook online te gebruiken. De tienrittenkaart is zes maanden geldig.

Cultuurcheques

Je kan je ticket ook betalen met de Cultuurcheques van Sodexo of Edenred. Deze zijn alleen aan de kassa in te wisselen.

Ticketprijzen

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Tienrittenkaart: € 80
Deze kaart geeft je 10 toegangtickets voor films naar keuze. Je kunt ze kopen aan de ticketbalie. Met de code op de kaart kun je ook online tickets kopen. De tienrittenkaart is 6 maanden geldig. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook gebruiken voor familie en vrienden.

Cadeaubon: € 11,5
De Lumière-cadeaubon is te koop aan de ticketbalie of online, en kun je voor elke film op eender welke dag inwisselen. De cadeaubon is 1 jaar geldig.