fbpx

De allereerste cinema-ervaring

Ook de allerkleinsten (3+) kunnen deze zomer bij ons terecht om een eerste keer van de magie van cinema te proeven. Er zijn de avonturen van een molletje of van een slak en een walvis die in een reeks kortfilms je kind(eren) meenemen op verre reizen en grappige avonturen. Beide kortfilmcompilaties zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en duren ongeveer 45 minuten. Door de oogjes van de allerkleinsten is het grote scherm van de cinema op haar allergrootst.

Het Molletje: In deze verrukkelijke, tijdloze tekenfilmpjes worden de avonturen van het Molletje verteld. Het grappige beestje woont samen met zijn vriendjes in het bos en wordt telkens opnieuw geconfronteerd met een grote uitdaging. Plan je bezoek hier!

De slak en de walvis: Een kleine slak wil graag de wereld ontdekken maar kan dit niet alleen. Gelukkig is er een grote walvis die haar graag mee wil nemen. Het is de start van een ongewone vriendschap en een spannende reis rond de wereld. Waarin ook de kleine slak de grote walvis zal moeten redden. Plan je bezoek hier!