fbpx

Milow - Great to know you

Milow komt de documentaire en zijn album persoonlijk voorstellen in Lumière Antwerpen. Na de film blijft hij hangen voor een Q&A en krijg je de kans om een handtekening te bemachtigen. Koop je tickets door onderaan op het startuur te klikken.

Great To Know You is een intiem portret achter de schermen van Milow’s meest recente album Nice To Meet You, met live-opnames in de studio en interviews van mensen die hem het best kennen, niet alleen als Milow maar ook als Jonathan Vandenbroeck. Zo onderzoekt de documentaire de nauwe band die Milow heeft met zijn fans. Hoever mogen zij komen? Dat de singer-songwriter inmiddels ook een vader is van 2 jonge kinderen, hield hij jarenlang voor zich.

In Great To Know You ontdekt de kijker waarom hij net nu daarover wél zingt en spreekt. De dood van zijn drummer Oscar Kraal, en zijn eigen vader in 2008, dwongen Milow ertoe zijn focus te verleggen en zijn privéleven duidelijker in zijn songs toe te laten. De film is gemaakt door Lieven Bulckens, een jeugdvriend van Milow, en die persoonlijke connectie brengt de kijker op een eerlijke manier dicht bij het creatieve proces van de singer-songwriter en zijn leven in België en Los Angeles.

Trailer
Regisseur: Lieven Bulckens
Speelduur: 53 min
Taal: NL
Ondertiteling:
Releasedatum: 2023-04-01
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen