fbpx

Met het gezin naar de film!

Ga tijdens de kerstvakantie met het hele gezin naar de cinema! Iedere dag staat er een familiefilm op het programma dat geschikt is voor jong én oud! Bestel je cinematickets en ga samen knus naar jouw stadsbioscoop.

Ernest en Célestine keren terug naar het geboorteland van Ernest, Brabbelland, om zijn kostbare kapotte viool te laten repareren. Ze ontdekken tot hun grote verbazing dat muziek al enkele jaren in het hele land verboden is. Voor onze twee helden is het ondenkbaar om zonder muziek te leven!

De dappere Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hij blijkt acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. 

Een wervelend avontuur over de bijzondere vriendschap tussen de Minotaurus en Icarus, de jongen die te dicht bij de zon vloog. Vrij geïnspireerd op twee van de meest meeslepende Griekse mythes.

Op zoek naar meer?

Wil je op de hoogte blijven van ons programma en speciale vertoningen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen!